در طراحی داخلی ساختمان به شیوه مدرن و طراحی دکوراسیون داخلی به سبک مدرن با محدودیت های طراحی فضای کلاسیک روبرو نیستسم در طراحی دکوراسیون مدرن تقریبا هر کاری ممکن است چرا که طراحی دکوراسیون مدرن همواره در حال رشد و تکامل است گرچه حهت ابداع طراحی داخلی مدرن و یا ایجاد سبک جدیدی از دکوراسیون مدرن مستلزم دانش معماری و درک هنری بالایی است اما با کمی دانش و ذوق می توان در بین سبک های طراحی داخلی و دکوراسیون مدرن دست به تلفیق زد در طراحی داخلی مدرن از پنجره های سرتاسری از کف زمین تا سقف تا استفاده از انواع رنگ های متقارن و متضاد، به کارگیری کاغذ دیواری، انواع مبلمان و اثاثیه مدرن میزها و صندلی های هنری با اشکال و فرم های مدرن نواع دکوراسیون مدرن و.. به کار گرفته میشود.
در طراحی دکوراسیون داخلی مدرن بیش از هر چیز با مشکل انتخاب بین گزینه های فراوان روبرو هستیم انواع مبلمان و لوازم خانگی با تنوع رنگی مناسب کار را برای انتخاب دکوراسیون داخلی مدرن پیچیده میکند یکی از پیشنهاد های کاربردی برای طراحی دکوراسیون مدرن در ایران با توجه به مساحت ساختمان هاو معمولا وجود محدودیت های فیزیکی در نقشه ساختمان تهیه مبلمان به صورت سفارشی مناسب با فضای داخلی ساختمان است تهیه این موارد میتواند هزینه بر باشد ولی اگر حوصله و زمان کافی برای تهیه مبلمان مدرن خود را داشته باشید میتوانید با هزینه مناسب این کار را انجام دهید انتخاب رنگ مسئله دیگری است که در طراحی داخلی ساختمان و به تبع آن در دکوراسیون داخلی ساختمان مدرن اهمیت دارد انتخاب رنگ جهت طراحی دکوراسیون داخلی مدرن به صورت هماهنگ و دارای هارمونی و یا به صورت متضاد و سبک های دیگر به کار می رود برای انتخاب رنگ در طراحی دکوراسیون داخلی مدرن به صورت هماهنگ معمولا از یک رنگ اصلی و یک یا چند رنگ مکمل در کنار رنگ اصلی استفاده میشود در طراحی دکوراسیون مدرن غالبا مبلمان و لوازم حجیم را متناسب با رنگ اصلی دکوراسیون و وسایل جانبی و تزئینی را از رنگ ها مکمل در طراحی دکوراسیون استفاده میکنند.
برای چیدمان مبلمان و لوازم خانگی در طراحی دکوراسیون مدرن با در نظر گرفتن یک نقطه کانونی و قرار گیری لوازم دکوراسیون نسبت به نقطه کانونی به طراحی دکوراسیون خود دید و جلوه یصری مناسبی به فضای طراحی داخلی ساختمان خواهید داد.
نورپردازی عامل مهم دیگری در طراحی دکوراسیون داخلی مدرن ساختمان است انتخاب شیوه نورپردازی و لوازم آن با توجه به تنوع موجود در لوازم نورپردازی ساختمان کار سختی است استفاده از انواع کریستال های نورانی، رشته های فیبر نوری، نوار های اس ام دی، لامپ های هالوژن و ال ای دی، سقف های کسشان (باریسول)، سقف های ترنسلوسید در انواع ظیف های رنگی و.. در طراحی دکوراسیون مدرن رایج است.
طراحی دکوراسیون داخلی ساختمان به سبک مدرن برای آشپزخانه منوط به طراحی داخلی مناسب ساختمان است در طراحی آشپزخانه مدرن با چند مدل از وسایل سر و کار داریم
کابیت آشپزخانه های مدرن به شکل ساده باسطح براق و کاملا صیغلی و بدون استفاده از قاب تولید می شوند یراق آلات کابیت های آشپزخانه مدرن عمدتا مخفی به صورت تاچ تولید می شوند باز شذن درب کابینت آشپزخانه در طراحی دکوراسیون مدرن با استفاده از بازو های مختلف از بالا و یا بغل و به آرامی باز و بسته می شوند فضای بین کابینت آشپزخانه در بالا و پایین توسط متریال دکوراسیون مدرن پر می شود سطح روی کابینت های پایین نیز توسط انواع متریال سنگ طبیعی، سنگ مصنوعی و آنتیک (مانند سنک کورین)، پلاستیک فشرده و یو پی وی سی و.. و متناسب با تم طراحی دکوراسیون داخلی پوشیده میشود.
در طراحی دکوراسیون مدرن کف آشپزخانه ها با متریال ضد آب و انواع کفپوش ها مانند لمینیت، پارکت، سرامیک، سنگ های ساده یا طرح دار متناسب با تم طراحی دکوراسیون آشپزخانه و.. پوشیده میشوند نوع متریال کف آشپزخانه به گونه ای است که پاک کردن آن با دستمال به راحتی انجام شود و نیاز به شستشوی کف آشپزخانه نباشد.
در طراحی داخلی ساختمان به سبک مدرن و به تبع آن در طراحی دکوراسیون مدرن، جهت اتصال فضای ساختمان به آشپزخانه از کانتر و آرگ استفاده میکنند کانتر آشپزختنه مدرن که در اصلاح به آن اپن نیز میگویند ادامه ای است از طراحی کابینت آشپزخانه و در امتداد ان اغلب با همان متریال کابینت و سنگ کابینت آشپزخانه پوشیده شده آرگ آشپزخانه در طراحی دکوراسیون مدرن وظیفه نورپردازی و جلوه بصری آشپزخانه را بر عهده دارد.